Projekt: rok 2020

Lokalizacja: Szczecin

ZAŁOŻENIA PROJEKTOWE:
zgodnie z wytycznymi Inwestorów dom miał spełniać zarówno dzisiejsze potrzeby rodziny jak i te, które pojawią się za 20-30 lat. Dodatkowo konieczne było zaprojektowanie sporej przestrzeni dedykowanej pracy biurowej.

CECHY PROJEKTU:
Dom podzielono na dwie części: parter, gdzie znajdziemy strefę dzienną oraz niedużą strefę sypialnianą oraz mniejsze piętro z przestrzenią biurową i dodatkowymi sypialniami. Zgodnie z życzeniem Inwestora układ komunikacyjny umożliwia w przyszłości podział domu na dwa lokale mieszkalne: jeden w parterze, drugi na piętrze i przystosowanie piętra dla potrzeb nowej rodziny.

Zaprojektowane zostały dwa tarasy: jeden z ekspozycją południową dostępny z ogrodu oraz drugi od strony północnej idealny do odpoczynku w trakcie pracy biurowej.

Post Author: Monika | slowcitylife

You may also like

MIEJSKA BIBLIOTEKA PUBLICZNA – konkurs

Projekt: rok 2018, praca konkursowa Lokalizacja: Szczecin ZAŁOŻENIA PROJEKTOWE:projekt został

PAWILON TOALETY PUBLICZNEJ – konkurs

Projekt: 2016, konkurs KOŁO Lokalizacja: Płock ZAŁOŻENIA PROJEKTOWE:koncepcja toalety publicznej

Hej, Miło Cię widzieć :)

Monika Żelichowska